سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از روی دوستی نگریستن به چهره دانشمندعبادت است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
سال96 - سایت دندانپزشکی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
 RSS |صفحه اصلی سایت |ارتباط با من| درباره من|پانل اصلی سایت
: جستجو
اوقات شرعی
سه شنبه 103/9/13
» درباره من
سال96 - سایت دندانپزشکی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
مدیر وبلاگ : دکتر رحمت سخنی[56]
نویسندگان وبلاگ :
دکتر مهدی سلمانی آذر جراح و متخصص بیماریهای لثه (@)[0]


آدرس تماس با دکتر رحمت سخنی : آذربایجان غربی - اورمیه dr.rahmat.sokhani@gmail.com این سایت و 30 سایت پزشکی دیگراینجانب به صورت رایگان در خدمت هموطنان ایرانی داخل و خارج کشور بوده و امیدوارم توانسته باشم سهم بسیار اندکی در ارائه و تولید مطالب علمی داشته ونقش مثبتی را ایفا کرده و باعث شادی روح والدین شهیدعزیزم آقای ستوانیار شهید محمد سخنی و شهیده خانم جمیله رمضان شیخ سرمست باشم .ضمنا 60 سایت مشاوره رایگان پزشکی و پرستاری اضافه براینها برای دیگردوستان پزشک و پرستار خوب ایران اسلامیمان در خطه همیشه سرسبز و قهرمان آذربایجان طراحی و راه اندازی نمودم که انشالله مورد قبول مردم عزیز کشورمان و درگاه احدیت قرار گیرد . باسپاس دکتر رحمت سخنی آذربایجانین حکیم اوغلانه اورمو یوردون نان dr.rahmat.sokhani@gmail.com

» پیوندهای روزانه
سایت کلینک دندانپزشکی آپادانا [1015]
زندگی و دندانپزشکی (دکتر رضایی ) [513]
آشنایی با ارتودنسی [703]
ایدز (دکتر علی احسان - دندانپزشک ) [328]
پزشکی تخصصی دکتر رحمت سخنی [288]
طب مذهبی دکتررحمت سخنی [258]
طب اورژانس دکتر رحمت سخنی [176]
لیزردرمانی LASER DARMANI [283]
آکادمی دندانپزشکی پولتاوا-اکراین [346]
دندانپزشکی امروز [392]
کنترل ترس و اضطراب در دندانپزشکی [511]
سایت دندانپزشکی دکتر محمد علی افسرده [464]
مشاوره دندانپزشکی [644]
مرکز اطلاع رسانی اذربایجانیهای مقیم خارج کشور [191]
پایگاه اطلاع رسانی پزشکان ایران [260]
[آرشیو(15)]

» عضویت خاص و عادی
 





Powered by WebGozar


» فهرست موضوعی یادداشت ها
MEDICAL AZARBIJAN . toothpaste . آذربایجان . اقدامات اورژانسی دندانپزشکی . اورژانسهای دندانپزشکی . اورژانسهای دندانپزشکی در خانه . اورژانسهای دندانپزشکی کودکان . اورژانسهای کودکان . ایذر در دندانپزشکی . بیحسی دندانها . بیماران دیابتی ودندانپزشکی . بیماری ایذر . تاریخ دنداپزشکی دنیا . تاریخچه دندانپزشکی ایران . ترمیم های دندانی . توصیه های مفید دندان پزشکی . خمیردندان مناسب . خمیردندانها . دانشجویان دندانپزشکی . درمان سرطان دهان . دکتر آتس سا پاک فطرت . دکتر مهدی سلمانی آذر . دندانهای سالم . دوران حاملگی . دکتر سیامک شایان امین . دکتر فاطمه دیباجی فروشانی . دکتر مریم امیرچقماقی (متخصص بیماریهای دهان) . دکتر هیلا حاجی زاده صفار(متخصص ترمیمی) . سفید کردن دندانها . علل سرطان دهان . عمل جراحی دندان . فلوروزیس دندانی . کشیدن دندان . متخصصان دندانپزشکی . مراقبت بعد جراحی دندان . مشاوره رایگان ایمپلنت دندانی . مشاوره رایگان پزشکی . مشاوره رایگان جراحی لثه . مناسب برای مسواک . هشدار به دندانپزشکان . وظایف والدین درحوداث دندانپزشکی کودکان .
» آرشیو مطالب
آرشیو مطالب نوشته شده پیشین
تابستان 1387
سال96

» لوگوی سایت


» لینک دوستان
خانه ی خانواده
از هردری سخنی - از هر کجا نشانه ای -در پارسی بلاگ
EMOZIONANTE
نوشتار
دلنوشته های قاصدک
دست خط
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
عارفانه های یک دوست
دلنوشته ها
اندیشه نگار
گلبانگ سربلندی
پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار
زمزمه نسیم
چرک نویس من
برای تو
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
نوشته های من
اشعار آشفته درویش
یادداشتهای روزانه اسایش
نوشته های...
رضا صفری
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
رایحه ی انتظار
عارفانه
اسپایکا
محرم
نگارستان خیال
دهکده موسیقی
المپیک پارسیوانه
غیرت=عفت
عقیل صالح
کلکسیون بهترین تمبرهای جهان
سوفیا
اشپزی کد بانو
red rose
کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب
ستارگان دوکوهه
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
خاطرات و تاریخ پزشکی Dr.Rahmat Sokhani
طب ورزشی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب سالمندان دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب سنتی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
سایت دندانپزشکی دکتر هاله خلیل الله
سایت دندانپزشکی دکتر سهرابی
سایت دندانپزشکی دکتر طالبیان و دکتر ایرانپور
سایت دندانپزشکی دکتر مرتضوی
سایت دندانپزشکی دکتر علیزاده
دندانپزشکی به زبان ساده
سایت بیهوشی دندانپزشکی دکتر ناصر کاویانی
بهداشت دهان ودندان
انجمن دندانپزشکی کودکان ایران
سایت دندانپزشکی دکتر محمد ابراهیم ذاکر
سایت جامع دندانپزشکی ایران
وب سایت دکتر جلال ندیمی
انجمن دندانپزشکان
سایت دندانپزشکی دکتر وفایی
سایت دندانپزشکی دکتر سعید طالب زاده بنکدار
پزشکی عمومی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب نظامی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
سایت روانشناسی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
Famoonevis
سایت دارو سازی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
پزشکی فوق تخصصی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
پزشکی تخصصی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب مذهبی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب پزشکی قانونی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب هسته ای دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
سایت گوناگون دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب اورژانس دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
من.تو.خدا
آوای روستا
هفت آسمان
زنبورعسل
بـــــاغ آرزوهــــا = Garden of Dreams
داستانهای واقعی روابط عمومی Dr.Rahmat Sokhani
ALWAYS & 4EVER
شهریار کوچه ها

» لوگوی لینک دوستان

















» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب » میربهزادمیراسمعیلیان

» نظر سنجی

دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
»» ایمیل مشاور رایگان متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

سایت دندانپزشکی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani

ایمیل مشاور رایگان متخصص جراحی لثه و ایمپلنت

(معرفی مشاوره رایگان دکتر مهدی سلمانی آذر متخصص جراحی لثه و ایمپلنت )

نوشته :دکتر رحمت سخنی از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) ارومیه

 به لطف خداوند متعال و همکاری دوستان و پزشک و دندانپزشک وپرستار سایت ،بخش ویژه مشاوره تخصصی رایگان جراحی لثه و ایمپلنت گذاری دندانی توسط پزشک بسیار مجرب آذربایجانی در سایت دندانپزشکی و پانل سایتهای پزشکی آذربایجان غربی توسط آقای دکتر مهدی سلمانی آذر با در اختیار گذاشتن مستقیم ایمیل ایشان در اینترنت جهت مشاوره رایگان برای بیماران و دوستداران و علاقمندان رشته دندانپزشکی افتتاح شد لذا از هموطنان عزیز در اقصی نقاط کشور و خارج کشور تقاضا میشود سوالات خود را به ایمیل دکتر مهدی سلمانی آذر جهت مشاوره رایگان ارسال فرمائید :

unlimited_S2000@yahoo.com

ابتدا برای علاقمندان محترم به توضیح مختصر از بیماریهای لثه میپردازیم . لثه آن بخش از مخاط دهان است که قسمی از تاج و ریشه دندان‌ها و استخوان‌ پشتیبان دندان‌ها را می‌پوشاند، آن چه باعث حفظ و نگهداری دندان‌ها در محل فرد می‌شود لثه نیست بلکه قسمتی از استخوان فک است که پیرامون تک تک دندان‌ها قرار گرفته و دندان‌ها را محکم در خود نگهداری می‌کند.
علت بیماری‌های لثه:

تجمع باکتری‌ها در سطح دندان به صورت رسوب یک لایه نازک از مخلوط باکتری‌ها و مواد پروتئینی بزاق می‌باشد که اصطلاحاً پلاک میکروبی نامیده می‌شود. اصلی‌ترین عامل ایجاد کننده بیماری‌های لثه تجمع پلاک میکروبی بر روی دندان‌هاست. مسواک زدن روزانه و صحیح منجر به تخلیه این باکتری‌ها از سطح دندان‌‌ها می‌شود ولی در صورتی که مسواک زدن موفق نباشد این باکتری‌ها فرصت یافته و در درون شیار لثه مستقر شده و تکثیر می‌یابند و با تولید مواد مختلف (مثل آنزیم‌ها اسید‌ها و سموم مختلف) به تدریج سبب اضمحلال بافت لثه شده و اتصال لثه را به سطح ریشه دندان و استخوان سست می‌کنند.پس از مدتی این اتصال کاملاً از بین می‌رود به این ترتیب بافت لثه از سطح ریشه دندان و استخوان کاملاً جدا می‌گردد و لذا بین آن‌ها یک فضای جدید به وجود می‌آید. این فضای جدید که اصطلاحاً به آن "پاکت" می‌گویند خود محیط مناسبی برای تجمع و تکثیر‌ باکتری‌های بیشتر بوده و فرد مبتلا به هیچ عنوان و به کمک هیچ وسیله‌ای نمی‌تواند این فضا را کاملاً تخلیه یا تمیز نماید.فعالیت‌ بیشتر باکتری‌ها در این فضای غیر قابل دسترس منجر به گسترش عفونت و التهاب‌‌ به طرف استخوان می‌گردد و لذا تدریجاً استخوان اطراف دندان‌ها که نقش عایتی دارند) تخریب می‌شوند.تخریب استخوان معمولاً از لبه استخوان شروع شده و به طرف انتهای ریشه توسعه می‌یابد و وقتی که مقدار قابل توجهی از استخوان تخریب گردد دندان لق می‌شود.اگر پلاک میکروبی برای مدتی دست نخورده بماند مواد معدنی در بزاق به تدریج درون آن رسوب کرده و پلاک به این ترتیب سخت و آهکی شده و به جرم تبدیل می‌گردد. بر اساس مطالعات انجام شده بهترین وسائل برای برداشت پلاک میکروبی از سطح دندان‌ها وسائل مکانیکی می‌باشند و مسواک، نخ دندان‌ها و سایر وسایل کمک بهداشتی به شرط این که نحوه استفاده از آنها کاملاً صحیح می‌باشد.اما برداشت جرم با مسواک و نخ دندان مقدور نبوده و بایستی جرم‌ها با ابزارهای مصنوعی و مخصوص توسط دندان‌پزشک از سطح دندان‌های برداشته شوند. اگر بیمار جهت برداشت جرم‌ها مراجعه نکند با تلاش فراوان نیز قادر به برداشت کامل پلاک از محیط دندان‌ها نشده و زمینه برای بیماری لثه فراهم می‌گردد. وقتی انتشار عفونت‌ میکروبی فقط به نخ نرم لثه محدود باشد به آن «ژنژیویت» می‌گویند و زمانی که آلودگی به نسوج استخوانی زیرین توسعه یابد به آن پریودنتیت یا "پیوره" اطلاق می‌گردد.
علائم بیماری لثه:

 از مهم‌ترین و ابتدائی‌ترین علائم بیماری لثه می‌توان از خونریزی هنگام مسواک زدن نام برد. گاهی خونریزی هنگام جویدن غذاهای سفت و یا مشاهده خون هنگام بیدار شدن از خواب نیز به علائم قبلی اضافه می‌شود. از سایر علائم بیماری‌های لثه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: احساس بوی نامطبوع یا بوی عفونت از دهان، مشاهده تغییر رنگ لثه از صورتی بر رنگ قرمز یا کبود، ترشح چرک از لثه هنگام فشار دادن انگشت روی لثه، ایجاد آبسه در لثه، احساس سوزش یا خارش در لثه، احساس درد مبهم و خفیف در لثه به خصوص پس از غذا خوردن، جابه‌جا شدن دندان‌ها از محل اصل خود و حرکت به اطراف، لق شدگی دندان‌ها، فاصله افتادن لابه‌لای دندان‌ها، تورم لثه و رشد آن روی سطح دندان‌ها، کاهش حجم لثه و تحلیل آن از روی سطح دندان‌ها.
عاقبت بیماری:

 تحلیل استخوان با روندی کند و تدریجی باعث کاهش پشتیبانی دندان‌ها و لقی آنها می‌شود. نهایتاً دندان‌ها کفایت کاری خود را از دست داده و بیمار مجبور به کشیدن آنها خواهد شد. بسیاری از بیماران تازه در این مرحله متوجه حضور بیماری در دهان خود می‌شوند که البته بسیار دیر است.
برخی از ویژگی‌های بیماری‌های لثه:

 الف ـ بیماری‌های لثه معمولاً بدون علامت بوده و آزار دهنده نیستند لذا اغلب بیماران متوجه حضور آن نمی‌شوند.

ب - بیماری‌های لثه قابلیت برگشت دارند بنابراین پس از درمان باید مراقب بیماری بود.
ج- درمان بیماری‌های لثه یک درمان مداوم است نه یک درمان قطعی. لذا مراجعات منظم 3 یا 6 ماهه برای بررسی وضعیت لثه بسیار اهمیت دارد.
د- بیماری‌های لثه می‌توانند زمینه ساز بیماری‌های قلبی ـ عروقی (سکته قلبی و مغزی) بیماری‌های رماتیسمی و تولد نوزاد نارس (در خانم‌ها) شوند.
درمان بیماری‌های لثه:
اولین گام در جهت درمان بیماری‌های لثه برداشت عوامل بیماری‌‌زا و تمام روسوباتی است که روی سطح دندان‌ها تجمع پیدا کرده‌اند (جرم و پلاک میکروبی) در صورتی که باکتری‌های بیماری‌زا در مجاورت لثه وجود داشته باشند التهاب لثه هرگز درمان نخواهد شد. مسئولیت برداشت این رسوبات تا حدودی به عهده دندان‌پزشک (با استفاده از وسایل مخصوص) و تا حدودی به عهده بیمار (با رعایت بهداشت دهان) است. بنابراین نخستین مرحله از درمان بیماران انجام جرم‌گیری است که با تشخیص دندان‌پزشک در یک یا چند جلسه انجام می‌شود.
جرم‌گیری فقط یک درمان مقدماتی است و بایستی از طریق درمان‌‌های کامل‌تر به معالجه اساسی بیماری پرداخت. مراحل بعدی درمان شامل انواع جراحی‌های لثه و یا تجویز برخی داروها می‌باشد. در جراحی لثه تکثیر بافت‌های ملتهب و عفونی خارج شده، جرم‌های عمیق از سطح ریشه برداشت شده، پاکت‌ها حذف
شده و فرم استخوان که به دلیل تحلیل از حالت طبیعی خارج شده است تصحیح و تغییراتی در شکل ریشه دندان‌ها و در شکل و حجم داده می‌شود تا به این ترتیب یک ساختار لثه‌ای سالم برای بیماری فراهم گردد. پس از انجام جراحی لثه بخیه زده شده و در محل آن پانسمان مخصوص قرار داده می‌شود.بیمار پس از این که یک هفته برای معاینه مجدد و برداشتن بخیه باید مراجعه نماید. معمولاً بیماران در سال اول پس از جراحی هر 3 ماه یک بار پس از آن هر 6 ماه یک بار برای همیشه معاینه و کنترل می‌شوند.برای درمان مشکلات ساده لثه و یا انجام جرم‌گیری می‌توان به دندان‌پزشک عمومی مراجعه نمود ولی برای درمان موارد پیشرفته پیچیده بیماری‌های لثه بهتر است به دندانپزشک مراجعه شود.

http://www.rs272.com/

http://rs1362.blogdoon.com/

http://rs272.persianblog.ir/

http://www.sahand272.blogfa.com/

http://www.rs272.parsiblog.com/

WEST AZERBAIJAN  URMIA--Dr.RAHMAT SOKHANI



ارسال سوالات و نظرات ()
ارسال کننده متن فوق: » دکتر رحمت سخنی ( دوشنبه 89/6/22 :: ساعت 5:0 عصر )
»» علل و درمان سرطان دهان

سایت دندانپزشکی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani

علل و درمان سرطان دهان 

انتخاب :دکتر رحمت سخنی از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) ارومیه


امروزه تشخیص اولیه و زودرس سرطان دهان خیلی آسان تر از گذشته است. از طرفی تشخیص سرطان در مراحل اولیه یعنی زمانیکه شانس بهبودی بیمار بالاست. میزان مرگ و میر در اثر سرطانهای دهانی بیش از سایر سرطانهای ناحیه سر و گردن و یا سرطانهای پوست این ناحیه می باشد، بطوریکه تقریباً فقط نیمی از بیماران دچار سرطان دهان بیش از 5 سال عمر می کنند.

آنچه شما باید در مورد سرطان بدانید:
    
- شروع آن اغلب به صورت بروز یک ضایعه و یا یک قسمت سفید یا قرمز رنگ است که در هر نقطه دهان ممکن است دیده شود.
- اغلب در افرادی اتفاق می افتد که از اشکال مختلف تنباکو استفاده می کنند. استفاده توأم از الکل و سیگار خطر ابتلا را به شدت افزایش می دهد.
- در حال حاضر بیش از 25% موارد ابتلا در افرادی دیده می شود که فقط سیگار می کشند و سایر عوامل مستعد کننده در آنها دیده نمی شود.

معاینه منظم بسیار حائز اهمیت است:
معاینه منظم و پریودیک دهان و دندان برای تشخیص زودرس ضایعات سرطانی و پیش سرطانی بسیار ضروری است. زیرا ممکن است این ضایعات در مراحل اولیه بسیار کوچک و غیر قابل توجه باشند، اما فوق العاده خطرناکند.

در طی معاینات اولیه چه مواردی مشاهده می شود؟
دندانپزشک شما ابتدا باید دهان شما را به دقت معاینه کند. در حدود 10% از معاینات دهانی ضایعات کوچک، کسطح، سفید و بدون درد دیده میشود. البته اغلب این ضایعات خطرساز نیستند اما به هر حال بعضی از آنها ممکن است ضایعه سرطانی باشند. معمولاً ضایعات خطرناک در هنگام معاینه از ضایعات بی ضرر تشخیص داده می شوند، هرچند بهترین روش انجام آزمایش بر روی این ضایعات است. در صورتیکه شما یک زخم بر روی مخاط دهان خود (به همراه یکی از عوامل مستعد کننده) داشته باشید، دندانپزشک آنرا درمان می کند و از شما می خواهد برای معاینه مجدد مراجعه کنید. معمولاً چنانچه دندانپزشک به یک ضایعه برخورد کند که به نظر بی ضرر می رسد و علت واضح و مشخصی ندارد، از لحاظ سطحی آن زخم یک نمونه بافتی تهیه میکند که تهیه آن دردناک نیست. در صورتیکه این نمونه حاوی سلولهای مشکوک باشد، باید سایر مراحل تشخیص طی شود. اما در صورتیکه ضایعه از نظر دندانپزشک مشکوک به ضایعه سرطانی باشد، تحت بی حسی موضعی نمونه بافتی از مناطق عمقی تر ضایعه تهیه می شود تا بررسی دقیق تری انجام شود.
از خود محافظت کنید ؛ علائم اولیه و زودرس را بشناسید و بطور منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید؛
 « سرطانهای دندان ابتدا اغلب به صورت لکه های قرمز یا سفید کوچک و یا بصورت زخم در هر ناحیه از دهان ظاهر می شوند».

سایر علائم سرطانهای دهان عبارتند از:
- زخمی که به آسانی دچار خونریزی می شود و بهبود پیدا نمی کند.
- تغییر رنگ بافت مخاطی دهان.
- وجود یک لکه ضخیم و برجسته با سطح زبر که شبیه به دمل است.
- درد، حساسیت یا بی حسی در هر ناحیه از دهان و یا در ناحیه لبها. بیاد داشته باشید که بایدبطور منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید، زیرا در بسیاری از مناطق دهان خودتان قادر به مشاهده این ضایعات نیستند. چنانچه یکی از علائم فوق را در خود مشاهده کردید، بدون معطلی به دندانپزشک مراجعه کنید. دندانپزشک شما مهارت و ابزار لازم را دارد تا وجود ضایعات سرطانی و پیش سرطانی را در دهان شما تشخیص دهد. شما با کمک دندانپزشک خود می توانید با سرطان دهان بجنگید و در برابر آن پیروز شوید.

آنچه لازم است درباره درمان سرطان دهان بدانید:

بطور متوسط در حدود یک سوم بیماران مبتلا به سرطان متعاقب درمان بیماری خود دچار عوارض دهانی می شوند. به همین دلیل بیماران سرطانی باید قبل و در حین درمان سرطان خود تحت معاینه دندانپزشکی قرار گیرند تا از سلامت دندانها و مخاط دهان خود مطمئن شوند تا به این ترتیب میزان عوارض دندانی و دهانی در آنها به حداقل برسد. بعنوان مثال اغلب افرادیکه تحت رادیوتراپی در ناحیه سر و گردن قرار می گیرند، دچار عوارضی از قبیل خشکی دهان، حساسیت مخاطی، حساسیت دندانها، پوسیدگی وسیع دندانی و مشکل در حین بلع می شوند.

شیمی درمانی نیز تأثیرات مشخص و واضح بر روی مخاط دهان و دندانها دارد. به دلیل جلوگیری از بروز این مشکلات و یا حداقل کاهش میزان صدمات وارد به دهان و دندان دندانپزشک و سرطان شناس باید قبل و در حین درمان با یکدیگر همکاری نزدیک داشته باشند. در طی مدت زمانی که شما تحت درمان سرطان ناحیه سر و گردن می باشید، باید دندانهای خود را حداقل دوبار در روز با احتیاط مسواک بزنید، مگر اینکه دندانپزشک به شما روش دیگری پیشنهاد کند. ممکن است دندانپزشک علاوه بر مسواک روزانه استفاده از دهانشویه را هم تجویز کند. در صورتیکه شما دچار عارضه خشکی دهان بشوید، دندانپزشک بادی جایگزینی برای بزاق دهان به شما معرفی کند مانند بزاق مصنوعی.

استفاده از فلوراید هم روشی است که برای کم کردن پوسیدگی دندانها مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل اینکه بروز عفونتهای دهانی ممکن است سبب ایجاد گرفتاری جدی برای شما شود. در صورت بروز این عفونتها باید بلافاصله به دندانپزشک و یا پزشک خود مراجعه نمائید.

حقایقی در مورد سرطانهای دهانی

-  مصرف سیگار همراه با مصرف زیاد الکل از مهمترین عوامل مستعد کننده سرطانهای دهان می باشند.

-  بروز سرطانهای دهانی در افراد بالای 40 سال به مراتب بیش از افراد زیر 40 سال می باشد.

- مطالعات نشان می دهند مصرف میوه و سبزیجات به مقدار زیاد احتمالاً از رشد و نمو ضایعات سرطانی جلوگیری میکند.

-  سرطانهای دهان ممکن است بر روی هر کدام از نواحی دهان مشاهده شوند، از جمله: لثه ها، مخاط گونه، زبان، کام نرم و سخت.

http://www.rs272.com/

http://www.boali.com

http://rs1362.blogdoon.com/

http://rs272.persianblog.ir/

http://www.sahand272.blogfa.com/

http://www.rs272.parsiblog.com/

WEST AZERBAIJAN  URMIA--Dr.RAHMAT SOKHANI



ارسال سوالات و نظرات ()
ارسال کننده متن فوق: » دکتر رحمت سخنی ( جمعه 89/6/19 :: ساعت 1:35 عصر )
»» مراقبت های لازم بعد از عمل جراحی دندان

سایت دندانپزشکی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani

مراقبت های لازم بعد از عمل جراحی دندان

انتخاب :دکتر رحمت سخنی از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) ارومیه

- تکه گاز گذاشته شده بر محل دندان کشیده شده را به مدت حداقل نیم ساعت با فشار ملایم فک در دهان نگهدارید.

 - به علت طولانی بودن زمان بیحسی (معمولاً 4-3 ساعت) و بیحس بودن بافتهای نرم اطراف دندان، مواظب باشید لب، گونه یا زبان گاز گرفته نشود.

 - از شستشوی دهان در روز جراحی خودداری نمائید و از مک زدن و خالی کردن مکرر آب دهان اجتناب نمائید.

- از روز دوم دهان را به آرامی با سرم نمکی شستشو یا آب نمک رقیق شده و یا محلول ضد عفونی تجویز شده، بعد از هر وعده غذا و در ساعات بیداری، هر سه ساعت شستشو دهید.

- مقداری نشت خونابه به مدت چندین ساعت بعد از جراحی دهان طبیعی است. در صورت بروز خونریزی تکه ای گاز استریل بر موضع قرار داده و با فشار ملایم دندانهای مقابل بر روی آن به مدت 30 دقیقه نگهدارید. در صورت ادامه خونریزی این عمل را تکرار نموده و از تعویض گاز با فاصله های زمانی کمتراز 30 دقیقه خودداری نمائید.

- بعد از انجام جراحی بر روی جراحت داخل دهان قشر خاکستری رنگی ممکن است دیده شود و دهان تا چند روز بدطعم و بوی نامطبوعی دارد. این حالات طبیعی بوده و نشانگر وجود عفونت نمی باشد.

 - روز اول رژیم غذایی مایع یا نرم ولرم یا سرد داشته باشید و از روز بعد در صورت عدم ناراحتی از غذاهای معمولی می توانید استفاده کنید (با طرف دیگر فک غذا جویده شود). صرف مایعات و غذاهای کافی و مقوی بعد از جراحی ضروری بوده و در التیام و بهبودی شما تأثیر بسزایی دارد. مراقب باشید از فشار مستقیم لقمه غذایی بر روی ناحیه بخیه زده شده تا یک هفته اجتناب شود.

- تورم و درد بعد از جراحی قابل انتظار است. کاربرد کمپرس سرد(کیسه یخ) از خارج دهان، بعد از جراحی و ادامه آن در روز اول (متناوباً) در کاهش تورم مؤثر است.

- حداکثر تورم در مدت 48-24 ساعت بعد از جراحی بوجود می آید که سپس تدریجاً کاهش یافته و طی 10-7 روز از بین می رود.

- گاهی اوقات بعد از کشیده شدن دندان، لخته خونی از حفره دندان کشیده شده جدا شده و عارضه ای بوجود می آید که اصطلاحاً درای ساکت (حفره خشک) نامیده می شود. این عارضه چند روز بعد از درآمدن لخته ایجاد شده و درد نسبتاً شدیدی دارد. در صورت حادث شدن این عارضه با کلینیک تماس بگیرید.

- بعد از جراحی تا چند روز از کشیدن سیگار و پیپ و استفاده از نی برای نوشیدن مایعات خودداری نمائید.

- قرار دادن دو بالش در زیر سر به هنگام استراحت توصیه می گردد.

- مسواک زدن دندانها از روز بعد از جراحی بدون اشکال بوده و دقت نمائید به مدت یک هفته از مسواک زدن مستقیم بخیه ها خودداری شود.

- یک هفته بعد از عمل جراحی جهت کشیدن نخ های بخیه به کلینیک مراجعه نمائید.

http://www.rs272.com/

http://www.boali.com

http://rs1362.blogdoon.com/

http://rs272.persianblog.ir/

http://www.sahand272.blogfa.com/

http://www.rs272.parsiblog.com/

WEST AZERBAIJAN  URMIA--Dr.RAHMAT SOKHANI



ارسال سوالات و نظرات ()
ارسال کننده متن فوق: » دکتر رحمت سخنی ( چهارشنبه 89/6/17 :: ساعت 10:57 عصر )

Google
»» لیست کل یادداشت های این سایت
تب دوره ای همراه با آفت دهانی،فارنژیت و آدنیت PFAPA
بررسی علمی بیماریها وعلل زخمهای دهانی در یک نگاه Diseases of th
زخمهای دهان کودکان وعلل آنها Children\s mouth wounds
بیماریهایی که دندانپزشک میتواند در ویزیت دهان به آنها پی ببرد D
جیمیل جدید مشاوره رایگان پزشکی دکتر رحمت سخنی
هشدار به دندانپزشکان در مورد ابتلا به ایذر
[عناوین آرشیوشده]